1.2.2017

Tammikuun suosikit

Nyt olisi aika listata kaikki tammikuun suosikit! Tammikuu hujahti huomaamattoman nopeasti ja postauksia tuli julkaistua aika vähän, vaikka luonnoksista löytyykin tämän lisäksi kaksikymmentä keskeneräistä postausta!

KUUKAUDEN SUOSIKIT SANNIIJULIAA

ORIFLAME TENDER CARE

Aloitetaan tästä ihmevoiteesta, Tender Caresta. Tästä voiteesta on ollut paljon apua talvi-ihon kanssa ja saa siksi tämän kaiken ylistyksen! Mun iholla on tapana halkeilla talvella, ainakin otsalta ja nenänpielistä, eikä se näytä kamalan kivalta meikin kanssa. Laitan voidetta suunnilleen joka yöksi ongelmakohtiin ja iho korjaantuu parin päivän sisällä. Myös tämä käy kynsinauhoille, huulille ja juuri noihin ongelma kohtiin! Mulla on myös epäpuhdas iho ja jos näitä näppyjä puristaa (jota ei siis saisi tehdä) niin Tender care nopeuttaa niiden paranemista.

ORIFLAME LOVE NATURE ALOE VERA FACE TONER

Kasvojen ihonhoidosta löytyy vielä lisää Oriflamen tuotteita: Love Nature Aloe Vera sarjan kasvovesi. Olen käyttänyt pari vuotta sitä Garnierin Pure Activea, mutta se ehti loppua joten päätin testailla tuota Oriflamen normaalille ja sekaiholle käyvää kasvovettä, joka paljastui loistavaksi ostokseksi! Mun iholle tämä on sopinut, se lupaa tasapainottaa pH -arvoa ja kosteuttaa ihoa. Kasvovesihän on tarkoitettu ihonpuhdistuksen viimeistelyyn, ihon neutralisoimiseen ja kosteutukseen. Tämän kasvoveden (ja muidenkin uutuus tuotteiden, joista tulee myöhemmin erillistä postausta) käytön jälkeen on alkanut tuntua siltä, että edelliset kasvojenpesuaineet ovat olleet mulle liian vahvoja, sillä mun kaikki pienimmätkin näpyt ovat alkaneet häviämään!

FREEMAN VARTALOKUORINTA POMEGRANATE SUGAR SCRUB

Kolmas ihonhoitoon liittyvä tuote on Freemanin Pomegranate body sugar scrub, jonka sain joululahjaksi. Rakastan siis vartalon ihonhoitoa yli kaiken, ja siinä parasta on se, kun illalla kuorinnan ja kosteutuksen jälkeen iho on silkkinen! Ihon kuorimisen jälkeen voiteetkin imeytyvät paremmin ihoon. Tämän mukana tuli kuorintakinnas, joka tehostaa kuorinta-aineen tehoamista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.