7.1.2017

Uudenvuoden tavoitteet 2017

Tällä kertaa, vähän myöhässä tulee uudenvuoden tavoitteet. Lupauksia en tee, tiedän etten osaa pitää niitä hirveän pitkään ja jos 'epäonnistun', niissä tulen pettymään! Tavoitteet ovat itselleni helpompia ja niiden yrittäminen on kivempaa.
 Ja en ole postannut vähään aikaan, sillä mä en yksinkertaisesti halua julkaista postauksia ilman kuvia, enkä varsinkaan postauksia, joissa kuvat ovat huonoja. Tämäkin viikonloppu (keleistä riippuen) olisi tarkoitus käyttää valokuvailuun, jotta saisin ensiviikollakin ulos pari postausta!


1. Saisin otettua mahdollisimman paljon kuvia joka kuukausi, jotta voisin koota vuoden loputtua parhaimmat otokseni vuoden viimeiseen postaukseen! Haluan myös kehittyä kuvaajana ja saada otettua kauniita ja hyviä kuvia.

2. Haluan myös postata paljon blogiini ja pitää intoa yllä. Totta kai välillä ei ole ideaa postauksiin tai fiilis on hukassa mutta jos saisin tehtyä tavoitteeksi ainakin 10 (ja yli!) postausta kuukaudessa!:)


3. Blogiin liittyen vielä, haluaisin myös muokata blogini ulkonäön minun näköiseksi ja kehittyä myös kirjoittajana. Postaukset ovat omasta mielestäni aika pinnallisia, joten jospa tänä vuonna kirjoittaisin enemmän mielipiteistä, fiiliksistä ja ajatuksistani!:)

4. Kahdeksannella luokalla olin todella urheilullinen, kävin lenkillä ja hiihtämässä lähes päivittäin, tein myös lihaskuntoa ja jaksoin myös venytellä. Haluan alkaa taas urheilemaan kunnolla ja saada sen innon takaisin!

5. Haluan kehittyä mun harrastuksissa, eli tanssissa, juoksussa, meikkaamisessa ja kynsien laitossa. Tiedän, että kaikkia näitä voi kehittää vain tekemällä ja pyrin siihen, että pystyn parantamaan näissä kaikissa!


Onko sinulla millaisia tavoitteita tai lupauksia uudelle vuodelle?

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Varsinki nuo lähikuvat :)
  riikkka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kivoja suunnitelmia ^_^ Mä haluun kans tänä vuonna panostaa blogiin ja kehittyä valokuvauksessa... Pitäis vaan lähtee kamera kädessä kuvailee entistä useemmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse en kamera kädessä voi lähteä kaikkialle, haluaisin juuri sellainen bloggaaja kameran, millainen Olympuksella on:) Olisi pieni ja kätevä!

   Poista
 3. Tosi kiva postaus Sanni :)

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Hienoja talvisia kuvia sulla:)
  Munkin blogista löytyy tavoite postausta sekä lumisia kuvia!

  http://sannaoksanen.kuvat.fi/blog/

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.