8.1.2017

Kulmakarvojen värjäys kotona

Osa teistä tietääkin, että värjään kulmakarvani yleensä kotona itse. Olen käyttänyt jo vuoden kaverini suosittelemaa RefectoCilin kulmakarvojen värjäyssettiä ja nyt sain mahdollisuuden testata Dependin vastaavaa tuotetta. Värjäsin siis tädin kulmakarvat Dependin tuotteella ja sain ensikosketukseni siten tähän. Tätini ehdottikin hyvin, että voisin kuvata nämä ja tehdä näistä blogiin jotain!


Mulla on siis itselläni RefectoCil, niin voisin kertoa siitä aluksi. RefectoCilillä pystyy värjäämään kulmakarvat ja ripset ja pakkaus sisältää tuubin Color cremeä, Oxi Cremeä, värjäystikun, harja  ja suojalappuja silmien alle. Aineita pitäisi riittää kahteentoista värjäyskertaan, mutta en itse ole laskenut monesti olen kulmakarvani ehtinyt värjännyt.

Tuotteen käyttö aloitetaan sekoittamalla Oxi creme ja color creme tasaiseksi väriksi käyttäen värjäystikkua apuna. Omasta mielestä nämä sekoittuvat helpommin ja nopeammin kuin Dependin. Seos levitetään öljyttömään kulmakarvoihin ja halutessaan ripsiin, jolloin apuna käytetään silmien alle pistettäviä lappuja. Levittämiseen käytän usein tikkua, harjalla se on mielestäni vaikeaa. Vaikutusaika on 5-10 min, mitä pidempään väriä pitää sitä tummempi lopputulos on. Värin laitettua poistan vielä vanupuikolla ylimenneet värit, jottei kävisi niin, että väri tarttuu hujanhajan luomilleni. Välillä väri ei tarttunut ollenkaan kulmakarvoihini niin saatoin antaa värin olla peräti vartin kulmakarvoissani.
 Lopputulos on neutraali ja väri kestää kulmakarvoissa n. viisi viikkoa. Varoituksena kuivan ihoon omaaville: väri tarttuu herkästi kuivana ihoon, mutta lähtee kuitenkin parissa viikossa pois. Suosittelisin tätä ainakin kaikille aloittelijoille, jotka eivät ennen ole kokeilleet kulmakarvojen värjäämistä ennen, tästä olisi helppo aloittaa!


Depentin kulmaväriä kokeilin siis ensimmäistä kertaa ja sitten nuoremman serkun kanssa tuli hihitettyä kun värivoidetta piti sekoittaa 2cm vetyperoksidiin. Värin sekoittaminen oli vähän hankalaa tikulla, sillä värivoide ei meinannut liueta ja sekoittua vetyperoksidiin. Loppujenlopuksi saimme kuitenkin tasaisen seoksen ja lähdimme levittämään seosta harjalla ja välillä tikullakin tätini kulmakarvoille. Seos oli aika 'litkumaista', aluksi levitys oli hankalaa tottuneena kiinteämpään aineeseen, mutta totuteltua siihen, se olikin ehkä jopa helpompaa! Levittämisessä meni n. 3 min kumpaankin kulmaan ja annoimmekin värin vaikuttaa n. 7min eli yhteensä 10min. Lisäsimme kuitenkin toisen kulmakarvan sisäreunaan väriä vaikuttamaan vielä vähäksi aikaa, sillä siitä tuli hiukan vaaleampi. Lopputuloksesta tuli luonnollinen ja väriä ei jäänyt ihollekaan niin näyttävästi kuin RefectoCilillä välillä jää.


Tässä vielä tätini kulmakarvat värjäyksen jälkeen, emme tajunneet ottaa ennen-jälkeen kuvia ja sain käyttää erityisen huonoja muokkaustaitojani tämänkin kahden samanlaisen kuvan kollaasin luomiseen!  Oletteko te testanneet kumpaakaan näistä ja värjäättekö kulmat kotona vai käyttekö värjäyttämässä kosmetologilla?
Lue myös:

Kulmakarvojen värjäys kotona

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Kiva kuulla mielipidettä noista kulmienvärjäysseteistä, kun itse olen miettinyt kulmien värjäämistä! :)

  http://mydifferentdream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Dependillä oon joskus värjänny ja se 2 cm nauratti itseänikin. En tykännyt just sen vaikean sekoittumisen takia. Nyt en pitkään aikaan oo jaksanukaan värjätä kun on ollu niin paljon kulmameikkejä pois käyteltävänä. Vaikka kyllähän ne värjätyt kulmat olis helpommat. Välillä kasvohoidon yhteydessä värjyyttäny ja saanu kestämään jopa kahdeksan viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Mä värjään kulmia, kun meikkaan nykyään harvemmin, enkä halua olla aivan kulmaton! Tuo Refectocilin kulmavärejä oli paljon helpompi sekoittaa niin kokeileppas sitä ensikerralla!

   Poista
 3. Mä oon muistaakseni käyttänyt noita molempia ja oon ollut kumpaankin tuotteeseen tyytyväinen. Helpottaa kummasti elämää, kun on värjätyt kulmakarvat! :D

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet! :) Itse käytin ensimmäistä kertaa Dependiä ja saatan ostaa sen esnikerralla!

   Poista
 4. Oi, sun blogi on ihana <3 Jäin lukemaan :)

  glitteriajaperhosia.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.