29.12.2016

Katsaus eiliseen

Tässä on nyt my dayn tapainen postaus eiliseltä Matkuksen reissulta. Kuvien ottaminen jäi vahingossa vähän vähemmälle kuin ajattelin! Tässä kuitenkin jonkun verran puhelimella otettuja kuvia siltä päivältä. Olin päivän kahden kaverini kanssa, minä shoppailijoiden seurana, syömässä ja kantoapuna!

Herätykseni soi 7.12 ja puoli kuolleena kahdeksan tunnin unilla aloin laittautumaan piiitkää päivää varten. Linja-auto lähti asemalta 8.45 ja oli Kuopion Matkuksessa puoli kymmeneltä. Odotan innolla koulujen alkua, kun herätys on jo 5.30, jipii!


Tultuamme matkukseen, menimme Halpa-Halliin ostamaan evästä ja söimme ne penkeillä jutellen niitä näitä odotellen muiden liikkeiden avautumista ja toisen ystävämme tuloa. Kiertelimme vaateliikkeitä ja sovittelimme parit housut ja paidat, kunnes toinen ystävämme saapui ja menimme Ikeaan syömään ranskalaiset ja lihapullat. Juttelimme ja suunnittelimme päivän ohjelmaa ja syötyämme lähdimme toteuttamaan sitä...


Aluksi lähdimme kiertämään KOKO Ikean, joka oli vähän huono ja ajattelematon päätös, sillä molemmat ystävistäni ostivat hirveästi lasiastioita ja koristeita. Kesken kierroksen eräs ystäväni soitti minulle ja yllätykseksi sanoi että hänkin on matkuksessa ja kysyi missä mennään. Kiersimme sitten neljästään Ikean, kaikki vähän ärsyyntyneinä kaikesta siitä kävelystä. Ostoksia tuli heille jonkun verran ja pääsin  kantamaan niitä heidän kanssaan. Menimme Ikean kierroksen jälkeen kahville lepuuttamaan jalkoja ja juttelemaan. Vielä lopuksi kävimme pikaostoksilla jonka jälkeen ystäväni äiti tuli kyyditsemään meitä takaisin kotiin.Kotiin saavuttuani menin heti suihkuun ja sänkyyn lepuuttamaan jalkojani. Olin saanut aktiivisuusrannekkeeseeni 78% aktiivisuutta ja ystäväni soitti minut vielä mukaansa käyttämään koiraa ulkona. Suostuin ja vetäisin ulkovaatteet päälle ja lähdin sitten lyhyelle lenkille. Aktiivisuutta koko päivästä tuli peräti 97% ja illalla nukutti todella hyvin!

Mites teidän keskiviikko meni ja onko jo uudenvuoden suunnitelmia?:)

2 kommenttia:

  1. Keskiviikko on mennyt aika ´lailla vain lasikottelemalla :D

    riikkka.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.