3.11.2016

Lokakuun suosikit

Nämä kolme tuotetta ovat olleet mulla lähes joka päivä käytössä. Osa tuotteista on ollut blogissani näkyvillä jo pidempään, mutta tässä kuussa nämä ovat olleet ehdottomasti käytetyimpiä!
Koska alkaa olla jo pimeää, kuvien laatu ei saata olla mikään paras, sillä kesäisin tuli kuvattua auringon valossa:/


Loreal Pro Fiber serum-in-cream - Hiuksiin jätettävä hoito erittäin vaurioituneille hiuksille. Käytän tätä yleensä aamuisin ja iltaisin, sillä tämä silottaa hiuksia, saa ne pehmeiksi ja mikä parasta: estää sähköistymistä! Yritin etsiä googlesta lisää tietoa tästä ja koko tuotesarjasta, sillä en itse tiedä tästä paljoakaan. Sain tuotteen, joten tämä oli minulle aivan uusi! Jos joku tietää tästä enemmän, voi laittaa kommentteihin infoa!


Oriflame The One Hypnotic Depth Mascara - Käytän tätä lähes joka päivä! Ripsiväri, joka ei leviä luomille, vaikka iho olisi kuinka rasvainen. Itselleni on ollut ongelmana jo pitkään saada ripsiväri pysymään ripsissa, sillä rasvoittuvan ihoni takia kaikki riparit liukenevat yläluomilleni!:D Ehkei tämä saa ripsistäni tuuheita ja näyttäviä, mutta pituutta ripsiin tulee ja kestävyys on minulle se pääasia!


Dermosil kulmapaletti - Tätäkin on tullut käytettyä lähes joka päivä, sillä tällä saa loihdittua kulmakarvat nopeasti ja tarkasti! Tässä on kolmea eri sävyä, joista yksi on korostukseen ja kaksi muuta kulmiin. Yleensä käytän tumminta (joka on kylmempi sävy) ja vaaleampaa (lämpimämpää) sävyä käytän harvoin. Käytettyäni tummimman sävyn, annan luultavasti paletin eteenpäin, sellaiselle jolle tuo lämpimämpi sävy sopii! Tämän mukana tulee sivellin, jossa toinen pää on viisto sivellin ja toinen sellainen 'sieni', jota käytän yleensä häivyttämiseen.


 Omistatteko te jo mitään näistä?:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.