28.8.2016

Päivittelyä koulusta

Moi!

Ollaan nyt päästy viime viikon aikana opettelemaan käsihoitoa ja käsihierontaa, vihdoin! Emme ole vielä käyneet ns. teoria osiota läpi, johon luultavasti tulee käden kaikki mahdolliset osat.
Jo tässä vaiheessa olen jo löytänyt hieronnan puolelta omaa tyyliäni ja tiedän miten osaan ja pystyn sitten hieromaan. Olen yrittänyt jopa päästä tekemään käsihoitoa pikkusisaruksilleni, mutta he eivät ole niin innoissaan asiasta kuin minä. No, kaverit ja muut sukulaiset odottavat innolla sitä, että opettelemme ripsien ja kulmien laittoa :D! Mutta palataan käsihoitoihin vielä sen verran, että kun harjoittelemme muille luokkalaisillemme, joilla saattaa olla kynnet ja kynsinauhat sellaiset, että niille on vaikea harjoitella esim. kynsitikkujen leikkaamista, jos sellaisia ei ole tai vaikka kynsien viilaamista (joka on muuten yllättävät vaikeaa), jos ei ole kynsiä tai on rakennekynnet...

Mutta asiasta toiseen, meille tulee maahantuoja esittelemään tarvikkeita, joita sitten käytämme opinnoissa. Hinnaksi voi tulla jopa 500€, mutta oikeastaan se riippuu siitä kuinka kalliit (ja laadukkaat) tuotteet ostaa. Koulussa kokeilemme kuitenkin aluksi erilaisia laitteita, jotta näemme mitkä on itselleen sopivia. Odotan innolla niiden tilaamista, sillä niitä saa kyllä käyttää itseensäkin ja kotona harjoitteluun. Meille on tulossa myös toinen maahantuoja esittelemään työvaatteita meille, sillä kaikki (esim minä) ei löytäneet edelliseltä vaate-esittelijältä työasuja.

Kuva täältä

Eipä tässä muuta tällä kertaa, ensikerralla kouluun liittyen kerron varmasti jalkahoidosta tai sitten näistä tilatuista välineistä/vaatteista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.