15.8.2016

Kauniit peruskynnet

Laitoin taas viikonlopun jälkeen uudet kynnet, joista tuli mielestäni ihan kauniit, vaikkakin tavoitteena oli kokeilla vähän hankalampaa lakkausta. Inspiraatiota uusiin lakkauksiin olen saanut Instagramista näiltä käyttäjiltä: @Getbuffednails @nailsup_ @yvynails @dallasalexiaxo
Harmi vain, että kaikki heidän tekemät/repostatut kynnet vaativat pitkiä tai ballerina kynsiä, joita minulla ei tietenkään ole!
Vaikka tämän muotoisiin kynsiin on vaikea tehdä osaa lakkausta, niin löysin silti ainakin yhdet mitkä halusin tehdä, mutta eiväthän ne onnistuneet. Lopputulokseksi tuli tällaiset, ihan sievät perus kynnet, joihin käytin pohjaan Lumenen päällyslakkaa, Wild&Mildin nudea lakkaa sävyssä High heels ja GinaTricon Beauty lakkaa sävyssä Gold. Pikkurillin hilelakan tein niin, että sekoitin kultaista lakkaa ja valkoista hilettä sekaisin ja lopputuloksesta tuli onnistunut.

Luettelemiltani tileiltä + varmasti kaikille tutulta Liinalta olen saanut hirveästi intoa kynsien laittamiseen myös geeli ja akryyli lakkauksiin, joita minulla ei ole siis mahdollisuutta tehdä, sillä en omista UV uunia saati sitten geelejä, akryylilakkoja ja muita tarvittavia tarvikkeita. Ehkä joskus sitten, odotan innolla että pääsemme koulussa opiskelemaan käsien ja kynsien hoidosta!

2 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Tosi kivoja postauksia, jään seurailemaan sun blogia!
  Terkuin Jessica
  http://suomityttoaupairina.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 2. Ootpas saanut hienot kynnet aikaiseksi! :-)

  http://jasmminemaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.