9.8.2016

Kohta kouluun!

Huomenna olisi herätys  5.45, nimittäin mun kesäloma on ohi. Pääsin opiskelemaan kauneudenhoitoalalle Kuopion ammattikouluun. Opiskelen siis Leppävirralta käsin, joten matkan takia mun täytyy herätä kamalan aikaisin. Vielä ei jännitä, mutta luultavasti huomenna jo vähän jännittää! Kuitenkin, tänään on pakko laittaa itseään vähän,  jotta näyttäisi edustavalta edes ensimmäisenä päivänä. Illalla sitten tehdään hiusnaamioita sun muita, mutta koska laitoin jo aamulla kynnet, niin esittelen ne tällä kertaa:

Käytin lakkaukseen:
Lumene Protecting Top Coat
Wild&Mild valkoinen mattalakka (ALASKA)
Wild&Mild Mintunvihreä lakka (BORN IN ZOO)
Wild&Mild Sinivihreä lakka (KUNG FU)
Wild&Mild Läpikuultavalakka (PURE SOUL)
+ kynsikoristeet, meikkisieni liukuvärin tekemiseen, H&M:än pikakuivattaja

Koska liukuväri sotkee kynsinauhat ja niiden poistaminen poistoaineella kuivattaa kynsiä, teen myöhemmin Mary Kayn käsihoidon (josta olen kirjoittanut täällä) ja käytän runsaasti kynsinauhaöljyä, jottei kynsinauhat kuivuisi niin pahasti.


Minne sinä pääsit opiskelemaan ja jännittääkö ollenkaan? ♥

4 kommenttia:

 1. Toi kynsien väri on tosi herkullinen ❤️ Mulla alko tänään koulu ja menin ammattikoulun kolmannelle luokalle, liiketalouslinjalle :) Mua jännitti sillon hirveesti kun menin ekalle mut kyl se siitä! Oisin halunnut silloin kosmetologiksi mutta sinä vuonna ei ollut mahdollisuutta.

  Http://msnoorv.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi ettei silloin ollut mahdollisuutta hakea kosmetologiksi, mutta aina voi opiskella siihenkin ammattiin tulevaisuudessa jos kiinnostusta löytyy!:)

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.