9.7.2016

Pehmeä iho kotitekoisilla vartalokuorinnoilla

Säät ovat nyt lämmenneet sen verran, että kehtaa kulkea iho paljaana. Siispä jaan pari vinkkiä (jotka ehkä tiedetään jo), joilla saada iho näyttämään ja tuntumaan pehmeältä. Itselleni on ainakin tärkeää, että jalat näyttävät ja tuntuvat hyviltä :D!

Kahviporo kuorinta on mun henkilökohtainen suosikki. Kahvin sisältämä kofeiini kiihdyttää verenkiertoa ja poistaa samalla selluliittia. Tätä kuorinta-ainetta kannattaakin hieroa pitkään ja kunnolla kaikille selluliitti alueille - ei sillä että itselläni olisi.
Kuorinnan jälkeen iho on ihanan pehmeä, mutta kahvin tuoksu jää iholle päiväksi, joka ei ole kovin mukavaa.
Itse teen kuorinnan niin, että laitan kahviporoja 1-2rkl kuppiin/rasiaan ja sekoitan yleensä sen sekaan suihkugeeliä sen verran, että kahviporot saa sekoitettua siihen. (Voit myös käyttää suihkugeelin siaan ruokaöljyä tai vaikka vartalovoidetta, jotka molemmat kosteuttavat ihoa!)Jos haluaa hellävaraisemman kuorinnan (ja viemäri ystävällisemmän) kannatta käyttää sokeria tai suolaa! Sitäkin sekoittaa tarvittavan määrän suihkugeeliin, öljyyn tai rasvaan ja hieroo iholle!
Kuorinnan jälkeen voi vielä rasvata vartalon sillä rasva imeytyy superhyvin ihoon ja iho tuntuu vielä pehmeämmältä!

Mun ensimmäinen kuorinta-aine on Patykan Body scurb, joka kuorii ihon yhtä tehokkaasti kuin kahviporo kuorinta. Tuote tuoksuu omasta mielestäni pihkalta, mutta se ei jää iholle, toisinkuin kahvin tuoksu. Mutta tätä olen nyt parikertaa siis testaillut ja olen tykännyt!Tiedättekö muita kotitekoisia kuorintoja?:)

4 kommenttia:

 1. Ihanan fresh toi sun banneri!! Kahvikuorintaa on pitänyt itsekin testailla jo kauan, ehkä nyt vihdoin otan ohjat käsiin:) Tosi kivoja myös tollaset my day -postaukset kellonaikoineen, niitä lisää!

  suvimyllymaki.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Anteeks, en haluu olla mitenkään ilkee. Mutta tiesitkö että se sun meikkisivellin arvonnan voittaja Eija S myy ne meikkisiveltimet sen ig kirpputorilla. Ei siinä sillee mitää väärää mutta se syy minkä se oli laittanut et miks se haluu voittaa sen arvonnan niin ei ihan täsmää nyt. Hän ei edes myönnä että voitti ne sun arvonnasta kun joku kysyi. Itse satun kauppojen kautta tietämään hänen nimensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi että hän myy tuotteet, olisi ollut kiva jos voittaja olisi tarvinnut tuotteet itselleen. Tietenkin hän saa tehdä palkinnoillaan mitä haluaa, mutta kilpailuun osallistui myös ihmisiä joilla tuotteille olisi löytynyt käyttöä!

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.