6.7.2016

Kuulumisia

Moi!

Kotiuduin maanantaina rippileiriltä, postauksia ei olekaan tullut sitten pariin viikkoon... Juhannuksen jälkeen en ehtinyt kirjoitella, sillä heti sunnuntaina viideltä piti olla jo Harjulassa! Juhannuksesta sen verran, että ystäväni oli meidän mökillämme mukana ja vietimme hänen ja sukulaisten kanssa juhannusta.
Ripari alkoi sitten isosilla jo sunnuntaina ja maanantaina tulivat riparilaiset. Suunnittelimme seuraaville päiville iltaohjelmia, kimppakivoja, aamujumppia ja vähän kaikkea muuta... Leiri oli mahtava, kiitos isosille ja leiriläisille!  Kotiin oli tietenkin ihana päästä rankan viikon jälkeen lepäilemään.

Ja sitten vielä sellaista, että olin yksi  Idan järjestämän arvonnan voittajista! Paketti saapui eilen ja se oli täynnä aivan ihania kosmetiikkatuotteita! Pääasiassa hius- ja meikkituotteita, sekä pari vartalotuotetta. Saattaa olla, että teen tarkempaa postausta ainakin niistä tuotteista, joista erityisesti pidän!:) Tuossa vielä pari kuvaa osasta tuotteista.
Suuret kiitokset vielä Idalle!♥
3 kommenttia:

 1. Onpa ihanannäköisiä tuotteita! Varmasti oli erittäin mieluinen voitto, vähän pientä hemmottelua riparin jälkimaininkeihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hiukset ja vartalo saa oikein paljon hemmittelua!

   Poista
  2. Jep, hiukset ja vartalo saa oikein paljon hemmittelua!

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.