26.4.2016

Kaneudenhoitoa Mary Kaylla

Moi!

Olin sopinut viime viikolla Eilan, Mary Kayn ihonhoitokonsultin kanssa tanssiryhmälleni tapaamisen, jossa voisimme kokeilla Mary Kayn tuotteita ja tutustua niihin.
Tosiaan silloin sain kasapäin Mary Kayn tuote-esittelyvihkoja joista sain tutustua sarjaan paremmin.

Eilen sitten kävimme Ihonhoitostudiossa kaikkien paikalle päässeiden kanssa ja testailimme nuorelle iholle sopivaa ihonhoito sarjaa, Botanical Effects, Skin care. TÄSTÄ pääset tsekkaamana vielä tuotteesta lisää!

Aluksi käytimme Cleansea, puhdistusta, joka auttoi pesemään pois iholle kertynyttä rasvaa ja epäpuhtauksia. Sen jälkeen laitoimme maskin kymmeneksi minuutiksi kasvoille ja samalla teimme Satin Lips -huulihoidon, joka teki huulista ihanan pehmeät. Setti sisälsi kuorivan naamion ja huulivoiteen. Pesimme naamion pois ja iho tuntui ihanan freshiltä ja kosteutetulta! Jatkoimme hoitoa vielä kasvovedellä ja kasvovoiteella ja ah, iho oli ihanan pehmeä ja kosteutettu! Kun tein tämän ensimmäisen kerran n. viikko sitten rasvoittuminen väheni ja iho oli paljon kosteutetumpi, joten oli ihana tehdä tämä uudestaan!
Lopuksi teimme Satin hands -käsihoidon. Minulla on kotona sama setti, josta minulla on tekeillä arvostelupostaus! Satin hands nimensä mukaan lupaa satiiniset kädet ja sellaisethan saa heti ensimmäisen kerran jälkeen! Tykkään erityisesti näiden ihanasta tuoksusta, persikasta! Samalla setillä voi myös kuoria kuulemma jalatkin... Sitä en olekaan vielä kokeillut! 
 
Isot kiitokset Eilalle!♥

9 kommenttia:

 1. Musta sulla on mukavan oloinen blogi. Ryhdyn seuraavaksi heti kun pääsen koneelle. Mutta sait uuden lukijan

  VastaaPoista
 2. Moii tosi kiva blogi! :) Oon noukkinut täältä monia ideoita ja kirjannut ylös muutamia tuotteita :D Mahtavaa!

  http://nemorosaniu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mary Kay -tuotteet on huippuja, vaikka tosin sen verran kalliita, etten niitä raaski ostella koko ajan heh. Tuotteet ovat kyllä tosi riittoisia ettei siinä mitään... Satin Hands -setti on aivan superihana! :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itsekin tykkään ja tykkäisin omistaa vaikka kaikki, mutta ei taida rahat riittää!:D

   Poista
 4. Uu en oo koskaan kuullutkaan noista tuotteista, pitääpä ottaa selvää :)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.