14.4.2016

Beauty tips #2 Skin


Heips!
Tässä Beauty tipsin toinen postaus, joka kertoo mun ihonhoito tuotteista ja rutiineista. Postauksen lopussa on myös vinkkejä ihonpesuun, jos pääasiassa rasvaiselle iholle käyvät tuotteet eivät käy sulle!:)
 
Kaikista ihonhoitotuotteista  Sebamed on ollut tehokkain. Ostin Apteekista Sebamedin syväpuhdistavan puhdistusvaahdon ja mattapinnan jättävän kasvovoiteen ja ne auttoivat ihoani niin paljon, että ihoni on nyt paljon tasaisempi ja puhtaampi. Lisäksi se ei rasvoitu enää niin paljon. Pintakuivuutta on kyllä tullut, sen verran kuivuutta lisäävä tuote on mun iholle. Käytän siis tuotetta vain iltaisin.


Jos haluaa vähän halvempaa tuotetta, suosittelen Neutrogenan kaikkia tuotteita (itse käytän oransseja) sillä ne ovat auttaneet ihoani myös sen verran, että niitä voin vain suositella. Myös Garnierilla on mahtavia tuotteita kuten omistamani naamio/kuorinta/pesu tuote, ja Pure Active kasvovesi.

Kyseinen naamio on ollut mulla jo aika pitkään, onkohan jo neljäs puteli menossa?
Naamio on tehokas ja teen sen kerran tai kaksi viikossa ja kuorin ihon kerran viikossa. Tuote pelkkää pesua en ole tehnyt, sillä se menee aina siihen, että kuorin ihoni samalla:D
Kasvoveteen olen ollut tyytyväinen, se poistaa ylimääräisen rasvan iholta, mutta saa ihon tuntumaan vähän kireältä, mutta ei se mitään.


Finnien poistoon olen käyttänyt Basiron AC 5% geeliä. Tuote kuivattaa finnit ainakin ne pienimmät todella nopeasti, mutta samalla kuivattaa ihoa järkyttävän paljon. Ihoni on parantunut myös tämän tuotteen osalta todella paljon ja olen kiitollinen ystävilleni, jotka jaksavat jatkuvasti suositella minulle uusia ja uusia tuotteita jotka voisivat parantaa ihoani!

Uusimpana tuotteena mulla on kuvassa näkyvä Dermosilin Fresh! kasvovesi, josta voi lukea lisää TÄSTÄ. Vielä en ole tuotetta kerennyt käyttää paljoakaan, jotta voisin sanoa onko se hyvä vai huono, mutta ihonhoito rutiiniin on päässyt mukaan näin parin päivän aikana!


Ennen nukkumaan menoa laitan iholleni (pääasiassa kuiviin alueisiin) bepanthenia.. Sitä paitsi yöllä iho ei rasvoitu, joten rasva saa rauhassa imeytyä ihoon. Plussaa se, ettei finnejä ilmesty jos laittaa rasvan yöksi!

Vinkkejä kasvojen hoitoon:
Älä pese kasvojasi suoraan suihkussa. Suihkun jälkeen pese kasvot hanan alla roiskuttamalla/hankaamalla vettä kasvoihisi. Tämä on hellävaraisempaa kuin se, että vesi tulee paineella ja ehkei niin sopivan lämpöisenä kasvoillesi.

Vaihda tyynyliina parin päivän välein. Epäpuhtaudet, jotka jäävät tyynyliinaasi joka yön jälkeen, eivät hankaudu takaisin ihoosi. Näin pieni teko voi auttaa ihoasi paljon!

Vältä kasvojen ja hiuksien koskemista. Jos päivittäin hankaat ihoasi, kaikki lika siirtyy ihoosi. Hiuksia haroessa epäpuhtaudet ja lika siirtyy hiuksiin ja sitten hiuksista kasvoihin. Otsahiuksien omistajien kannattaa esim. vapaa-ajalla ja pelkästään kotona pitää otsahiukset pois kasvoilta!

Veden juominen, kuten kaikki tietävät, vaikuttaa ihoon paljon! Jos ''et osaa'' juoda vettä paljon, ota juomapullo viereesi, kun luet kirjaa tai olet tietokoneella jotta voit aina välillä hörppiä vettä♥

10 kommenttia:

 1. Ihania vinkkejä! Käytän itsekin tuota garnierin valkoista mönjää auttaa epäpuhtauksien kanssa todella hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Ihania vinkkejä! Varmasti jotain näistä tuotteista tuun joskus testaamaan, kuulosti niin hyviltä! :)

  http://noorajanikaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Vitsit, näitä on kyllä kiva lukea ja hyödyllistä! Esim tuo tyynyliinan vaihtaminen on sellainen juttu, joka on todella looginen, mutta en ole tullut edes ajatelleksi. Kiitos siis paljon tuosta vinkistä. Myös itse kuulun näihin "ei osaa juoda vettä" henkilöihin ja on muuten auttanut ihan se, että sen vesipullon tosiaan ottaa siihen viereen. Huomaamattahan sitä alkaa siinä hörppimään (:.

  http://pamikyltsi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista!:)♥ Ja eron huomaa kyllä aika nopeasti ihossa kun vaihtaa vähän ihonhoitorutiineja ja sen hoitotapoja!

   Poista
 4. Sebamedin kasvojenpuhdistusaine on joskus ollut itsellänikin kovassa käytössä :) Teini-iässä se oli suuri apu iholleni! Tosi hyviä vinkkejä olet kanssa listannut tuohon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi sebamed on aivan ihana, tosi paljon auttaa ja on hintansa väärti!

   Poista
 5. Täytyy ehdottomasti laittaa muistiin nämä tuotteet! Muistan joskus kokeilleeni jonkun pienen näytteen tota Garnierin Pure Activea, joka vaikutti hyvältä. :-)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.