23.2.2016

Top 4 Books

Helouu!

Koska kaikki tietävät että rakastan lukemista päätin tehdä viidestä suosikki kirja (sarjasta) esittely postauksen. Koska en omista kirjoja, vaan lainaan ne kirjastosta, otin kuvat netistä!
Huom. Kansien kuvissa on ensimmäiset osat!

1. Mustan tikarin veljeskunta, J.R Ward

Ehdottomasti ykkönen! Kirja sisältää 13 osaa + sisäpiirin tietoja kirjan, joka kertoo kirjasta ja henkilöistä  + poistetuista kohtauksista.
Kirja kertoo vampyyri uroksista, jotka suojelevat vampyyrejä lessereiltä, heidän vihollisiltaan. Joka osassa kerrotaan tietystä vampyyristä, ja hänen rakastetustaan. Yleensä rakastettu on uusi tai hänet on mainittu jossain muussa osassa.
Tykkään kirjasta juuri siksi että nuo vampyyri urokset ovat ehkä ''pelottavia'' ja ''raakoja'' mutta kun he rakastuvat ja kiintyvät shellaniinsa (vaimoonsa) he ovat todella ihania, ystävällisiä ja suojelevaisia ja rakastavaisia. Yksi suosikeistani!
Odotan innolla sarjan sisarsarjaa.


2. Delirium, Lauren Oliver

Kolmiosainen kirja joka kertoo sairaudesta nimeltä amor deliria nervosa, rakkaus. Jokainen mies ja nainen osallistuu kirurgiseen toimenpiteeseen, jossa estetään Deliriaan sairastuminen. Myös 17 vuotias Lena osallistuu tähän täytettyään 18. Sitä ennen hän kuitenkin alkaa tuntea Deliriaan viittaavia oireita.
Kirja oli KAMALA! Tietyllä tavalla. Muuten rakastin kirjaa hirmuisesti! Se herätti tunteita ja herättää vieläkin, itkettää ajatella miten epäreilu yksi kohtaus oli ja mitä se teki mun tunteille ja ajatuksille seuraavien viikkojen aikana.
Suosittelen tätä kaikille jotka rakastavat lukea rakkaudesta♥


3. Susiraja, Elina Rouhiainen

Kirjan nimi kertookin, se kertoo susista. Muttei tavallisista susista vana ihmissusista. 18 vuotias Raisa Oja on asunut Stadissa, Kalliossa koko ikänsä. Kunnes hänen äitinsä kuolee auto onnettomuuteen ja Ráisa muuttaa Kajaanin lähellä sijaitsevana Hukkavaaraan enonsa luokse. Hukkavaarassa hän tapaa ensirakkautensa Mikaelin, mutta suhde ei onnistukaan Jennin, Mikaelin tyttöystävän takia..
 Kirja tempaisee heti mukaansa, siihen jää koukkuun ja rakastuu! Mikael on oikea unelma!
Huonointa kirjassa oli Raisan ikuinen ajattelu, joka oli jokseenkin negatiivista. Sarja on täydellinen, pitäisi vain lukea viimeinen osa!♥


4. Aria&Perry, Veronica Rossi

Tulevaisuuteen (ehkä) sijoittuva kolmiosainen sarja kertoo maasta, johon iski eetteri. Ihmiset jaettiin kahtia, toiset jotka pääsivät suojaan eetteriltä suojaaviin kapseliin ja ulkopuolelle jääneisiin ihmisiin. Arian esi-isät pääsivät suojaan eetteriltä Haave-nimiseen kapseliin. Siellä ihmiset elävät virtuaali maailmassa älysilmän avulla. Sen sijaan ulkona elävä Perry on joutunut kokemaan eetterin. Yksi epäonnistunut ilta saa Arian ja Perryn ryhtymään liittolaisiksi ja he rakastuvat, totta kai
. Kirja on aivan IHANA, tullut luettua jo kahdesti! Tarina on loistava ja se kertoo molemmista osapuolista, kapseliin suljetuista ja ulkona asuvista ihmisistä. Ensiksi he vihaavat toisiaan ja toisessa vaiheessa kaikkien on pakko pitää yhtä. Tykkään erityisesti henkilöistä ja kirjan tapahtumien kulusta. Lempi henkilöitäni oli Aria, Perry  ja Roar, joka on Perryn paras kaveri. Osaan henkilöistä, kuten Perryn siskoon Liviin, olisi ollut ihana tutustua paremmin.
Kirja sopii oikeastaan kaikille, ainakin omasta mielestä!

 
Jees, tossa oli mun 4 suosikki kirjaa! Tai ainakin ne 4 parasta kirjasarjaa, mitä olen lukenut! Kirjojen kansien alla on linkit risingshadowin sivuille josta voitte lukea lisää kirjoista!
Kommenteissa voi kysyä lisää muista mun lukemista kirjoista tai vaikka noista!

Tällä viikolla tulee vielä kynsi postausta ja matkailu postausta, josta saatte kuulla lisää myöhemmin!;)


12 kommenttia:

 1. Oi, tää olikin tosi kiva postaus! Itse en kyseisiin kirjoihin ole törmännyt, mutta täytyy ehkä etsiä kirjastosta :)

  http://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oon lukenut itsekkin noita kolmea alimmaista kirjasarjaa ja ne on ollut kyllä super hyviä, varsinkin tuo Delirium! Kiva postaus :)

  VastaaPoista
 3. Hei hyvä postaus! Ihanaa et joku oikeesti vielä lukee kirjoi!! Alotin joskus lukee tota Deliriumia, mut oon tosi kärsimätön niin en päässy kauheen pitkälle siinä.. Vaikutti kyl tosi hyvältä!

  http://tanitateella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana! Hirveää rääkkäystä tunteelliselle ihmiselle!:)

   Ja oon aina tykännyt kirjoista!.)

   Poista
 4. Kiva postaus! Pakko sanoa kuitenkin, että bannerin kuvan huonolaatuisuus häiritsee vähän. Jos sen korjaat, niin ulkoasu on tosi söpö!

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Olenkin miettinyt (alusta asti) bannerin muokkaamista, mutta en ole mikään paras muokkaamaan kuvia, käytössä on vai paint! :D

   Poista
 5. Ite luen tosi harvoin mut tämmöset vinkkaukset on kyl tosi kivoja! :-D Ehkä mäkin innostuisin lukemaan?

  http://sofiakoivisto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Hyviä vinkkejä, aina mielenkiintoista nähdä mitä muut lukee ja samalla bongata itselleenkin uusia lukulistalle! :)

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään lukea kirjapostauksia ja nähdä mitä muut lukevat!:)

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.