3.12.2015

Kuukauden suosikit!

Moikka!

Keräsin marras- ja lokakuulta suosikkeja, eli asioita ja tuotteita, joista tykkäsin. Kiinnostaisiko teitä nähdä joka kuukausi postaus suosikkiasioista, joita tulee kuukauden aikana?
Ja koska tämä on ensimmäinen kuukauden suosikit -postaus, ajattelin tehdä tästä monipuolisen, ettei koko postaus olisi täynnä esim; kosmetiikkaa!


Demi Lovaton Confident -albumi. Rakastanrakastanrakastan! Albumi on täynnä energisiä ja kauniita kappaleita, joiden tahtiin tekisi mieli tanssia ja itkeä!

Garnierin BB Cream Pure Active sävyssä: light/clair. Ostin kyseisen tuotteen siksi, että saimme alennusta kolmesta tuotteesta. Tää on siis rasvoittuvalle-, seka-, ja ongelmaiholle, joten ajattelin että voisin kokeilla tätä ja voide osoittautui tositositosi hyväksi! Tasoittaa ihon sävyä ja peittää ihon pieniä ongelmia ja pysyy kasvoilla!

Lumenen Rasberry miracle mascara, joka on ollut suosikkini jos pitkään. Valitettavasti sen valmistaminen lopetettiin vuosi sitten, enkä saa sitä enää mistään!

Huulirasvat ovat nyt suosikkejani, varsinkin Carmex ja Blistex! Molemmat ovat todella tehokkaita ja kosteuttavat huulia, eikä huulet mene huonoon kuntoon ja rohdu!

Polar M400 Aktiivisuusranneke.  Sain tuotteen siis ennen aikaisena joululahjana. En osaa vielä käyttää hirveän hyvin, mutta opin koko ajan! Tosi kätevä ja helppo kantaa mukana. Kertoo mm.  kuinka aktiivinen olen ollut päivän aikana ja montako askelta kävellyt. Tilastoi myös lenkin aikana GPS:n avulla lenkin pituuden, keskinopeuden yms.

Delirium-trilogia, lempikirjasarjani, joka on niin kamalan kauhea ja kaunis tarina. Joka saa minut itkemään jo sen ajattelemisesta.

Ja parasta koko marraskuun ajan oli katsoa toisen parhaan kaverini kanssa Teen Wolfia viltin alla kuuma kaakao käsissä (ja kielen palaessa)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.