28.12.2015

Ihonhoitorutiini

Aamuni alkaa sillä, kun menen pesemään kasvoni yöllä kertyneestä rasvasta ja muista epäpuhtauksista. Yleensä pesen kasvoni aamuisin vain lämpimällä vedellä, mutta ihon ollessa huonossa kunnossa, pesen kasvoni myös Neutrogenan Visbly Clear spot clearing facial wash - puhdistus geelillä. Kasvojen pesun jälkeen laitan Garnierin PureActive purifying toner pore minimizer -kasvovettä, Blistexin huulivoidetta ja  tarvittaessa Humektanin perusvoidetta, ja sitäkin vain jos iho tuntuu pintakuivalta. Vielä ennen meikkiä pesen kasvot vedellä, jotta ylimääräinen rasva lähtisi pois.

Illalla puhdistan meikin Virosta ostetuilla Byphassen meikin puhdistus liinoilla jonka jälkeen suihkussa pesen kasvot joko Neutrogenan Visbly Clear spot clearing facial wash - puhdistus geelillä tai Garnierin PureActive 3in1 -kuorinta/naamio/pesu aineella. Sekin aina mielen mukaan.
Joskus käytin molempia, mutta sain tietää, että liika peseminen saa verisuonet tulemaan pintaan ja esim. finneistä jää helpommin arvet. Ja nythän niitä arpia on tullut..
Suihkun jälkeen laitan taas saman Garnierin kasvoveden ja blistexin huulivoiteen, mutta rasvana käytän Garnierin Moisture + recover yövoidetta, jonka sain ystävältäni, jolle tuote ei sopinut enää.

Joskus teen naamion Garnierin PureActive 3in1 naamiolla ja annan sen vaikuttaa 15-30min riippuen siitä, milloin pääsen suihkuun.

P.S Vinkkinä, niille, jotka tykkäävät saunoa! Ota puhdas pyyhe mukaan saunaan ja hiero lämpimiä kasvoja sillä hellävaraisesti. :) Puhdistaa kasvoja ja kuorinta yms. puhdistaa (ainakin omasta mielestä) tehokkaammin! Kasvot saattavat kuitenkin punoittaa vähän aikaa saunomisen jälkeen.

 Kuva puhdistusaineista:
Puhdistus aineet on melkeinpä kaikki rasvaiselle ja sekaiholle!

4 kommenttia:

 1. Itsekin käytin joskus tuota Garnierin pure active-naamiota, se oli kyllä ihan toimiva! Kiva vinkki lopussa, voisin itsekin testata joskus.
  Tosi nätti blogi ja kivoja kuvia!

  NooraLinneaIlona

  VastaaPoista
 2. Hyvä vinkki tuo saunajuttu! Pitääkin ottaa neuvosta vaari ja kokeilla ensi kerran saunoessani :-)

  http://minttusblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.